Я знаю одне ... можливо ТО там проходити і можна (кому не шкода машинки) ... але на щось більше туди їхати не варто ... чийтайте мої пости вище про заміну пильників і всього іншого ...
Скажу ... СТО гавняне стало.
|
Homiak писал(а):Я знаю одне ... можливо ТО там проходити і можна (кому не шкода машинки) ... але на щось більше туди їхати не варто ... чийтайте мої пости вище про заміну пильників і всього іншого ...
Скажу ... СТО гавняне стало.
Homiak писал(а):таке враження що DmitrySU і є працівником цеї станції, що так захищає її честь
мені всеодно що там і як ... але обслуговуватись на цій станції я більше не буду ... я обслуговуюсь зараз на іншій станції ...
і нікому не порекомендую їхати на це СТО ,...
sasha-s писал(а):Homiak писал(а):таке враження що DmitrySU і є працівником цеї станції, що так захищає її честь
мені всеодно що там і як ... але обслуговуватись на цій станції я більше не буду ... я обслуговуюсь зараз на іншій станції ...
і нікому не порекомендую їхати на це СТО ,...
Володя, слідкую за вашою перепалкою. Ох як же ж тебе допекло це СТО. Н узабудь ти про цей жах для тебе. Ти здається вже тут нервів більше втратив, ніж там. Я там один раз був. Враження на троєчку. Ну і не клієнт я там с того часу. Закрий для себе цю тему
kittenka писал(а):Для мене мій майстер як сімейний лікар і рюшку, сідик обслуговує і жодних проблем
kittenka писал(а):ну дык, если менять без аппарата, то открутят тебе пробку, стечет с одной камеры самотеком и выйдет у тебя 3 литра,...
kittenka писал(а):а если менять по правильному, то выйдет столько, сколько его там реально. ...
kittenka писал(а):Только в первом случае, при переключении передач замененное масло смешается с маслом, которое никто не тронул в других камерах и смысла такой замены ноль...
Ну я всё равно в замешательстве: на Гонты когда-то давно меняли, и говорили, что меняли на "чудо-аппарате", и им 3 литра хватило, больше не просили, еще и грамм 100 в баночке осталось. Я ж то не смотрела чего и куда они сливали. По тех. книжке в коробке 5,2 л.
Водник писал(а):А смотреть желательно
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1