FAQ Поиск Пользователи Регистрация  Вход  
Украинский KIA-клуб
Правила клубаЕжегодные взносы
Клубная символикаБлижайшая встреча

Kia Rio III (UB) Petite souris

Желающие поделиться инфой о жизненном пути своего авто

Kia Rio III (UB) Petite souris

Сообщение Guffy 02.10.25, 16:27:58

Всім доброго дня.
Ось і я, затятий фордовець, став власником Ріо.
:D

Добавлено спустя 2 минуты 15 секунд:
Фото звісно.

Добавлено спустя 1 час 25 минут 17 секунд:
Трохи інформації про авто, щоб не загубилась :D
Дата вироблення: 15 березня 2013
Дата першої реєстрації: 25 червень 2014 (довгенько на складі пилюку збирала)
Ціна покупки в салоні першим власником з допами (які невідомо): 14702.48 €
Пробіг на момент покупки: 109000 км. Був европейський car-pass. З цікавості замовив історію на якомусь популярному сайті - все приблизно так і є.
Є історія обслуговування за часів першого власника, другим власником була мабуть жінка, судячи з того що є явні сліди установки дитячого автокрісла на передньому пасажирському сидінні та багато дитячих наклеек і т.д. що люблять діти. І за часів другої власниці в історії обслуговування є прогалини але і гарантії вже не було, то мабуть і не вели особливо. Сподіваюсь щось робилось бо між 45тис до 85тис немає жодного запису. :shock: :lol:
Я третій власник з 18 червня 2025
Ціна склала 6000 € спочатку думав задорого але судячи з комплектації потім помоніторивши ринок виявилось щей норм.
Kia Rio III (UB)
Двигун: 1.2 бензин, точніше 1248 куб см 86 л.с.
По комплектації точно не знайшов інформації але не база як зазвичай бо є ксенон, туманки, задній парктронік, датчик світла, запуск кнопкою, складні дзеркала, клімат, круїз, блутусь, дисплей на приборці але на центральній консолі дисплей як у базової моделі а не великий, нема шкіри та датчика дождю. Тож якась середня комплектація.
Якось так

Добавлено спустя 23 часа 31 минуту 40 секунд:
Зробив невеличке обстеження авто:
- слідів заміни цепу не було, тай впринципі ні хто і не казав що її міняли.
- записів нема, а тільки на словах що щеплення було замінене - сліди зняття коробки є та й педалька поводиться як на новому щепленні то сподіваюсь що правда
заміна на 108000 км
- також на цьому пробігу проводилося ТО:
- мастило, масляний фільтр, фільтр салону і повітряний - це є в історії.
Бензиновий фільтр то така ще пригода :D .
Шукав його і не знайшов, глянув каталог запчастин і там теж нема. Думаю невже корейці такі впевнені :D . Думаю хоть гляну по каталогу чи сітка в баку є і то капець - насос, фільтр, сітка, датчик то одна запчпстина. :shock: Я одразу перечитав всю історію і що - вірно і нічого про паливний фільтр.
Хто зна чи його міняли. Глянув ціну - і то капець але знайшов відео в якому міняли окремо фільтр і сітку і є в продажу окремо.
Може колись збируся на заміну.
Вложения
Screenshot_2025-10-02-16-29-35-132_com.miui.mediaeditor-edit.jpg
Guffy

гость

Вернуться в Бортжурнал