Доброго ранку!
Стикнувся з наступною проблемою стосовно Kia Sorento. Авто вже пройшло більше 200К км. Ну і начебто вже необхідно б міняти паливний фільтр. При цьому, кучу раз дивився відео з цього приводу і начебто нічого складного. Однак думаю, що сам лізти не буду і хай це зроблять спеціально навчені люди. Пишу на контору де мені в минулому роботи робили і отримую відповідь, що у мене "ексклюзив" в тому сенсі, що паливний фільтр нерозбірний і міняється разом з насосом.

за багато грошей. Хочу почути Ваші думки чи поради з цього приводу.
Також є, проблема з задніми датчиками ABS на вологу погоду. Датчики задні обидва замінено, у зв'язку з тим що вилитів якийсь з них минулого разу. Та і зокрема це їхнє слабке місце, тому і доцільно одразу було замінити обидва. І тут позавчора їду з гарним настроєм і бачу знову на приборці ялинку з ознаками цієї ж проблеми

. Вчора вже пропало і начебто нічого не відбулося. І тут я зрозумів, що десь зовні є дроти, які йдуть до датчиків або датчика, у яких пошкоджене обмотування, а може фішки під єднань десь пропускають. Але де саме потрібно з'ясовувати з фахівцем. Зрозумів це тоді коли проїхавшись до мийки самообслуговування помив тільки задні колеса. І як наслідок така халепа.