Приїхав з СТО ... що хочу одразу сказати - перше СТО де зробили нормально розвал-сходження та вирівняли кермо ))))
По друге - треба приїжджати туди до майстра зміни Олексія ... реально адекватна людина ... наша

По третє - мастри роблять все дуже акуратно ... в мене був Юрій ... дуже сподобалось ... з клієнтом розмовляють ...
Діагностика ходової - реальна діагностика а не просто для проформи глянули чи гайки закручені

по діагностиці відрегулювали рульову рейку, знайшли що виходить з ладу плаваючий сайлентблок, закрили дирочки деякі резиновими втулками (заводські повилаітали) ... Один реально позитив по роботі майстрів.
негативно - прийомщик ... хотів обманути ... коли я побачивв це, виправив рахунок, сказавши що просто комп сам туди вуставив, він не спеціально, і т.д. .... може бути ... хз ... також забили заміну масла 5W-40 ... а треба 5W-30 ... я помітив, одразу ж майтер зміни замінив масло ... а так би залили не те що треба ... це мінус.
Мінус також в тому, що не роблять КІА-клубу знижку по карті ... оскільки з кіа клубу я був перший за останніх фіз зна скільки часу ... сказав якщо хтось з керівництва КІА-клубу хтось підїде та переговорить, то буде знижка )))) ...
В них єдине СТО яке ремонтує коробки автомат і двигуни (тяжкі випадки ) ...
Отже ... по роботах ставлю 5 ...
по ставленню до клієнта - 5 ...
по роботі приймальника - 3
по вартості - 4
Загалом відчуття приємне.
Рекомендую